Hogyan beszélj a férfiakkal, hogy hallgassanak Rád? SZUPERINTENZÍV online kurzus

Nem érted, hogy miért nem érti, amit kérsz tőle? 

Folyamatosan csak adsz-adsz-adsz, mégis félreértitek egymást, s emiatt egyre távolabb kerültök egymástól? Sokszor érzed, hogy talán veled van a gond vagy, hogy talán nem is passzoltok össze?

 Van, hogy zsörtölődve próbálsz eredményt elérni, amitől már megőrül a párod? Vagy a béke kedvéért néha már inkább ráhagyod a dolgokat? Egyik sem jó út.

A Férfi – Női asszertív kommunikációs tréning lényege, hogy ne a két szélsőségben létezzünk hanem tanuljuk meg a férfiak gondolkodását. Ha megérted, hogyan jár az eszük, mire van igazán szükségük és hogyan kell úgy tálalni az igényeid, hogy annak eredménye legyen, kezedben a Szent Grál!

300-nál is több ügyféllel dolgoztam együtt párkapcsolati tanácsadások során, és azt látom, hogy az egyik legnagyobb probléma még mindig az, hogy a nők és a férfiak nem beszélnek egy nyelvet.

Teljesen mindegy, hogy éppen párt keresnek, vagy párkapcsolatban élnek, vagy akár a munkahelyükön próbálnak érvényesülni, egyszerűen még mindig sokan érzik úgy, hogy nekik nem megy az ön- és érdekérvényesítés, ha az ellenkező nem képviselőiről van szó.

Ha nem beszélünk egy nyelvet, sajnos borítékolható a konfliktus…

Sokan ilyenkor hibáztatni kezdik magukat, miközben csak arról van szó, hogy a legfontosabb kézikönyv hiányzik a kezükből: a használati utasítás a férfiakhoz.

Teljesen mindegy, hogy párkapcsolatról, vagy a főnökről van szó, MINDKETTŐ FÉRFI-NŐI KAPCSOLAT, és ugyanúgy beletörhet a bicskád, ha NEM tudsz férfiakkal hatékonyan kommunikálni.


Ezzel a kurzussal pontosan ezt a képességet szerzed meg!

A HOGYAN BESZÉLJ FÉRFIAKKAL, HOGY hallgassanak rád – szuperintenzív online kurzuson megtanítalak, hogy hogyan kommunikálj és gondolkozz úgy, hogy célt érj a férfiaknál.

Ez nem egy férfi idomító kurzus, ahol megtanulod manipulálni a férfiakat!

A legnagyobb munka a párkapcsolatban a hatékony önérvényesítés, tehát az, amikor nem kell harcolnod azért, hogy önmagad lehess.

Ez nem az egyszerű út, ha az embernek nincs térképe a másik nemhez, ezért készítettem egyet a számodra, hogy Te már ne tévedj el a kommunikációs útveszőben! 🙂

Nem ez lesz a tematika. 🙂 Mert ez nem is volna hatékony!

“Hogyan bánj a férfiakkal, hogy hallgassanak rád?” – szuperintenzív kurzus

4 modulban tanítalak meg a hatékony önérvényesítésre, az erőfeszítés-nélküli harmóniára, röviden arra, hogy a férfiak a tenyeredből egyenek!


Program és tematika:
1. modul: Miért olyan nehéz szót érteni a férfiakkal?
2. modul: Ezzel üldözöd el a férfit egy életre!
3. modul: Így működik a férfi: pontos használati útmutató a férfi agyhoz
4. modul: Milyen a férfi számára a legvonzóbb nő?

 

10 jó ok, amiért érdemes elvégezned a kurzust

 1. Rájössz, milyen hibákat vétesz, amik a férfi nemkívánatos reakciót kiváltják.
 2. Megérted, mivel szabotálod nap mint nap, hogy istennőként bánjon veled.
 3. A tudással végre eléred, hogy gesztusokkal viszonozza az érzéseid.
 4. Tanulsz egy hatékonyabb stratégiát az „adni-adni-adni”- nál.
 5. Végre egy nyelvet fogtok tudni beszélni.
 6. Képes leszel elsimítani a konfliktusokat.
 7. Csökken a forgatókönyvszerű veszekedések száma…
 8. Ha szeretnél elérni nála valamit, agresszió/könyörgés/zsarolás/hiszti nélkül is sikerül.
 9. Amire megkéred, azt megteszi. Nem örömmel – varázsló nem vagyok 🙂 – de megteszi!
 10. Pontosan tudni fogod mit kell tenned, hogy igazán vonzó legyél számára. – nem, nem a ruhán, sminken, hajon fog múlni. 🙂
 11. Megtanulod, hogyan érd el, hogy királynőként bánjon veled.
 12. Ha szorgalmasan tanulsz és kipróbálod a tanultakat, önbizalmad nő a párkapcsolati területen.
 13. És senki sem állíthat meg 2021-ben! 😉

Ki vagyok én, miért bízhatsz meg a szakértelmemben?

Goodwill Barbara vagyok, A Szülőkből, Szerelmesek című párkapcsolati könyv szerzője, női mentor, coach, párkapcsolati tanácsadó, boldog feleség valamint 2 gyermek édesanyja. 3000 órányi coaching tapasztalatom van a férfi- női különbségek harmonizálásában.

 

Persze nem volt ez mindig így, én is megjártam a párkapcsolati hadak útját… A csalódás akkora volt, hogy éveket szenteltem és milliókat fektettem a tudás megszerzésébe, aminek segítségével HARMONIKUS működésben tud létezni férfi és nő.

 

4 év aktív praktizálás után úgy döntöttem, most szélesebb körben is elérhetővé teszem, ami mind nekem, mind a több mint 300 ügyfelemnek már segített!

 

 
A KŐKEMÉNY IGAZSÁG
Sajnos az a nő, aki nem képes megtanulni a férfi nyelvén gondolkodni és beszélni, NEM FOG TUDNI harmóniában létezni velük.
Menj biztosra, és tanulás által teremtsd meg saját magad legharmonizálóbb változatát!