Hogyan legyen újra boldog a közös életünk?

A Szülők 93% szerint a kapcsolat idővel megfakul, a szerelem elmúlik.

 • 1. fázis: Kezdetben még NAGYON hiányzik – az érdeklődés, a figyelmesség, az elismerés. A nézés, amiből érzed, mennyire oda van érted. A jó szex. A jóízű beszélgetések. Az önfeledtség. Az életöröm.
 • 2. fázis: Idővel már hiányérzet sincs, csak éldegélünk a “langyosban”. Néha 1-1 veszekedés “dobja fel” a napokat.
 • 3. fázis: A “langyos víz” állapot után általában 2 dolog következik: 👆HŰTLENSÉG 👆 vagy VÁLÁS-helyzet.

A könyvem egy 4. útról szól, ami visszavezet egymáshoz Titeket. 

NE VESZÍTSÉTEK EL EGYMÁST! 

 • Nem kapsz annyi szeretetet mint régen?
 • Néha egyedül érzed magad a pároddal?
 • Gyengült a közöttetek lévő kötelék?
 • Ritkák a jó beszélgetések?
 • Állandóan fáradtak, kimerültek vagytok?
 • Nem úgy néz Rád mint régen?
 • Lapos lett a szex? Alacsony a libidó?
 • Szeretnél újra rajongani a társadért?
 • Nem akarsz mindig kompromisszumal kötni?
 • Elkerülnéd a válást?

Neked szól az E-könyv!

A könyv segít megfogalmazni amit éreztek

Megértitek hogy mi történik Veletek

Újra öröm az együtt töltött idő

Csökken a távolság

Helyreáll a kommunikáció

Megszűnnek a veszekedések

Nő a közelség

Újra forró lesz az ágy 🙂

Szakmai háttér, hitelesség

Goodwill Barbara vagyok, párkapcsolati tanácsadó, diplomás női és karrier coach. Emellett boldog feleség valamint egy 10 és egy 5 éves gyermek édesanyja.

Számok és tények:

 • Eddig 300+ nővel és párral dolgoztam együtt személyesen.
 • Több mint 3000 óra személyes női és páros konzultáció van a hátam mögött.
 • 600 csodanő vett részt online workshopjaimon és tanfolyamaimon.
 • 2 önismereti könyv írása fűződik a nevemhez:

VEDD KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST!

A GYED- nehezített pálya. A legszebb szerelmet is cafatokra tépi, ha nem vigyázunk rá. Mindent megteszünk, mégis megsínyli a párkapcsolatunk. De ennek nem kötelező így lennie!

Létezik lemondásmentes házasság! Párkapcsolati Tanácsadói praxisomban erre meg is tanítottam eddig 184 Kisgyermekes párt!

A hitelességem a saját házasságunk is bizonyítja, a férjemmel minden egyes napunk szerelmes és boldog (2 gyermekünk van) és nem azért mert ne lennének problémáink, nehézségeink, kudarcaink az életben!

A szerelmes és lemondásmentes házasság elérésének kulcsát tartod a kezedben! Méghozzá egy párterápiás alkalom árának feléért 🙂

Milyen lesz a könyv?

– SZÓRAKOZTATÓ – Rengeteg példa, valós párok sikeres tanácsadásaiból!

– IZGALMAS – Garantáltan lesz olyan rész, ami meghat, ami feldühít és amin jót nevetsz majd 🙂

– LÉTFONTOSSÁGÚ –  olyan alapvető tudást tartalmaz, ami nélkül nem létezik jó kapcsolat!

– GYAKORLATIAS – a könyv második felében olyan gyakorlatok vannak, amikkel azonnal tudsz dolgozni!

– GYORS – A lényegre szorítkoztam. 3 óra alatt ki tudod olvasni!

Néhány olvasói vélemény

“Magamtól sosem vettem volna meg a könyved, a férjem beszélt rá, mert azt hiszem magamnak sem mertem beismerni, hogy szükségünk van rá a párommal… az első 10 oldal olvasása közben döbbentem rá, hogy basszus, Barbi rólunk írsz!!! 4 éve születtek meg ikerpárjaink, és fel sem tűnt a sok dolog miatt, hogy csak apa és anya vagyunk, nem pedig férj és feleség. Életem legnagyobb szerencséje, hogy elolvastam a könyvedet…” (Zita)

“Kicsit hosszú lesz, előre is bocsi, de vhogy úgy érzem, hogy Neked leírhatom. Mi már nem vagyunk mai csirkék, én 44, férjem 57 lesz az idén. Két kamasz gyerekünk van, és 2 éves a meglepetés-fiunk, Marci. A férjem üzletember, az építőiparban tevékenykedik. Én sem tétlenkedem… Az életnk káosz. Jól élünk, megvan mindenünk, utazunk, élvezzük az életet… mégis egy ideje állandóan azt éreztem hogy vmi nem kerek, vmi hiányzik… 2 óra alatt felfaltam a könyvedet. Nem tudtam letenni. És az utolsó betű elolvasásakor be is ütött a villám. Mindig mentünk előre a céljainkért, küzdöttünk keményen. Csakhogy miközben előre néztünk, elfelejtettünk egymás szemébe nézni… és már nem is hiányzott egy idő után. Érzéketlenek lettünk egymás iránt. Elmondtam ezt a férjemnek és bár nem lelkizős fajta, de láttam rajta, hogy hasonlóan érez. Most azon szeretnénk dolgozni, hogy újra egymásrataláljunk, többet nézzük egymás szemét, mint az egyéb célokat…” (Andrea)

Azonban nem csak házassági válságban hasznos ez az írás, hanem bármely párkapcsolatnak a javára válhat, ha megfogadja az ember a benne leírtakat. Sőt, tovább megyek, nem csak párkapcsolati tanulsága van…

Hatalmas erőssége a könyvnek, hogy az elméleti tudáson túl rengeteg gyakorlati elemet is tartalmaz, példákkal tűzdelve, humorral fűszerezve. Valós esetekből is kapunk ízelítőt, melyek Barbi saját tapasztalataiból erednek, hol a saját házasságából, hol azoktól a pároktól, családoktól származik, akikkel dolgozott.

“A helyzet az, hogy csak 20 perce vettem kezembe a könyvet és azóta, mosolyogva olvasom, tele felismeréssel, minden szavát, tanácsát imádom, nagyon-nagyon élvezem!” (Fehér Márta)

“Nagyon haragudtam olvasás közben Rád, hogy leírod, amit nem mertem kimondani. Aztán odaadtam a Férjemnek és Ő is nagyon haragszik Rád ugyanemiatt. Szeretnénk visszatalálni egymáshoz és mindent kipróbálunk amit mondtál!” (Kata)

“Minden túl van bonyolítva a világon, minden! Megvilágosodtam!  A párkapscolatnak nem kell nyögvenyelősnek lennie! Ugyanolyan “pofonegyszerű”, mint a jó dolgok általában. Köszönöm!” (Zsuzsanna)

“Nem tudtam először, hogy ez most csak nőknek van e, de mikor írtam neked megnyugtattál. Nos, nekem jó volt olvasni azokat a részeket, amikor férjek szólaltak meg, illetve ahol a férfiakról volt szó. Azt gondolom, hogy a házasság közös munka, és kell hogy minket is megértsenek illetve hogy mi is értsük magunkat. Nem mindig látszik az, hogy ki “rontja” el, az ember sokszor érzi úgy, hogy a másik. Megnyugtató volt furcsa mód a tudat, hogy én is “saras” vagyok, könnyebb a közeledés így a párom felé…” (Tamás)

“Úgy kéne hirdetned, hogy “Ér 4000 forintot a házasságotok?” Életem legjobb befektetése volt! ” (Tamás)

„Amikor megkaptam elolvasásra a könyvet, fogalmad sem volt az előéletemről. Neked sem és nekem sem volt halvány lila gőzöd róla, hogy rólam és a házasságomról írtál. 13 év, 3 gyerek, tavaly óriás dráma, aminek az előélete az eltávolodás, a végkifejlete pedig a megcsalás volt. Majd nyilván a válás és a próbálkozás közti ingadozás. Nem volt könnyű év és még most sem az. Néhány dolgot magunktól is kiokoskodtunk ezalatt az egy év alatt, de miközben olvastam a könyvet, az az érzésem volt, hogy baszki tananyag lettem. Szerintem az összes hibát elkövettem, elkövettük együtt, amiről szó van. Végig az járt a fejemben, hogy itt olyan fekete és fehér… Hogy ezt hogy nem vettem észre akkor. Olyan jól le van írva, meg van fogalmazva az, hogy amit elronthatunk, azt Mi elrontottuk. Nagyon sok energiát és időt felemésztett, hogy megértsem anno, miért történt minden. Most már tudom, hogy egy rohadó ponttyal csapkodtuk egymást évekig. Mennyi idő veszett kárba! Mennyi elpazarolt év! Mennyi szenvedés! Mindezt hiába?” (Szűcs Gabi)

“Gyakorlati ember vagyok, a Ma is 1 gyakorlatodat 4 napja csináljuk a feleségemmel. Mit mondjak? Furcsa érzés újra kedveskedni, és újra figyelmet kapni.” (Zsolt)

“A kisfiunk 1 éves, a nagy 3. Nem sokat alszunk… A könyvben a legjobban az tetszett, hogy zombi üzemmódban is használható! Nem unalmas, sőőőőt vicces. Persze volt hogy sírtam, de a hormonokra fogtam…” (Linda)

“Amivel mi küzdünk, az az, hogy mióta megszületett a gyerekünk, a feleségem alig törődik velem. Együtt olvastuk el a könyvet. És a végén csak ültünk csöndben. Tudjuk már hogy mit kell tennünk, és mi az amit nem csak a feleségem nem tett meg, hanem én sem sajnos… igen régóta nem.” (Ádám)

“Bevallom én a szexes rész miatt vettem meg, mert nálunk eléggé lapos lett és ez mindkettőnket nagyon bántott. Sajnos már addig jutottunk, hogy szökőévente egyszer sikerült közel kerülnünk. El nem tudom mondani, mennyire felszabadító érzés volt, a felismerés, hogy NEM a szexhintában, pornóban, szexi fehérneműkben van a megoldás, mert annyira így éreztük mi is, hogy valahogy ezt lelkileg kéne kibogozni… el is kezdtük a gyakorlatokat, és már most hihetetlen érzéseket kelt bennünk. Mint amikor az öngyújtó elkezd szikrákat vetni mikor pattintgatja az ember. Lesz ebből újra tűz! KÖSZÖNJÜK!!!!!!!” (Orsi)

“A történetekkel nem nehéz azonosulni, mindannyian mentünk már át hasonló helyzeteken. Én már túl vagyok a kisgyerekes időszakon, valamint a váláson, ami előtt – a felhőtlen boldogság után – az utolsó években nagyon hasonló problémákkal küzdöttem, mint amelyeket a könyv taglal. Nagy kincs lett volna, ha már akkor olvashatom.

Sok párkapcsolat javítónak szánt könyvvel ellentétben, ebben valóban ott van a megoldás, és semmi más nem szükséges hozzá, csak a bennünk lévő szeretet mozgósítása. És a csodát nem az író teszi, hanem mi magunk, az ő iránymutatásai alapján.” (Firisz Andi)